Vrh A - 5 týdnů za námi

30.10.2014 22:17

Včera jsme oslavili 5 týdnů, čas utíká opravdu rychle. Z malých rezavých kuliček se staly velké vážící již přes 4,5 kila. Kromě mléčka od maminky jim k růstu pomáhají v posledních dnech i příkrmy, které oba krásně baští. S těmi jsme začali relativně pozdě (po 4,5 týdnech), to však bylo způsobeno závratným množstvím našich odchovánků v počtu dva :-) Nedalo se tak říct, že by Cora pro ně neměla dostatek mléka. A co si budeme povídat, nezanedbatelnou roli sehrála i udržitelnost kvality ovzduší v bytě, která po zavedení příkrmů nějak častěji pokulhává :-)

Aktivita sourozenců má stoupající tendenci a tušíme, že do odchodu k novým majitelům se ještě znásobí. Samozřejmě nejaktivnější jsou v době odpoledního odpočinku našeho lidského miminka a pak večer po desáté hodině :-) Škála a intenzita vydávaných zvuků je velmi široká, ale to příznivce maďarského ohaře nikterak nepřekvapí :-)

Kromě uvedeného sme v tomto týdnu dokončili kolečko návštěv potenciálních majitelů a vybrali z nich dle našeho názoru ty nejlepší. Všem, na které nezbylo, jsme pak doporučili chovatelské stanice, které očekávají své vrhy po nás. Ať se nenechají nachytat nějakým množitelem...

V nejbližších dnes nás čeká druhá návštěva veterináře, další návštěvy budoucích majitelů a našich přátel a všech, kteří jsou zvědaví na štěňátka :-)

Nové foto a video ve fotogalerii.